Oldalak

2017. február 3., péntek

Goth sminkasztal DIY | Személyes

Hosszú kimaradás után eljött az idő,hogy a blogra is fel tudtam nézni. Rengeteg témám van már feljegyezve,amikről szeretnék írni,de most jött egy amit mindenképpen közzé tennék.
Tavaly jött az ötlet Zolinak,hogy csinál nekem ékszertartót,mert tényleg folynak ki a cuccok a tárolójukból. Aztán idén  jött az ötlet,hogy inkább csinál egy smink asztalt nekem - jó kis stílusosat ;)

Nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar meg lesz valósítva,mert bár Zoli mindent megcsinál amit kitalál,de hogy egy hónapon belül nem gondoltam volna.
Nagyon sok változás történik az életemben mostanában, és ez is ilyenek közé tartozik,mert el kellett mennie egy dolognak a szobámból -egy olyan dolognak ,ami tini korom óta itt volt- és úgy jött ez. Körülbelül úgy zajlott le ez az egész le, ki és elpakolósdi, mintha költöztem volna :D

Azóta itt van,berendeztük és még át is pakolásztuk a szobát. Ezt úgy nézzétek,hogy egy semmiből, a saját két kezével összerakott smink asztalt láthattok. Minden egyes fa lapját Zoli vágta,mérte és illesztette; ő festette és az áramot is ő kötötte be-,mert lett rajta konnektor és LED szalag,aminek nagyon szép hideg fénye van,amivel én nagyon jól tudok ott sminkelni (:

A faanyag. Denevéres lett a  karpánt.

Az asztal felső  része.

Felirat hozzáadása


Tükörrel *-*

Villanyszerelés közben és már a helyén nálam :D 


Berendezve. Itt kaptak helyet végül a világítós pókok,amiket vettem tavaly  halloweenkor.

Kicsit kiégett- erős a LED fénye.

Egy jó nagy fiók :D Ebben azóta hajszárító, hajvasaló és fésűk is helyt kaptak,plusz egy rakat körömlakk- végre egy helyen vannak ♥

S egyben az egész (: 

Ez lenne (: Én nagyon szeretem,nagyon hasznos -és minden fontos dolog egy helyen van végre *-* A képek telefonnal készültek.

2 megjegyzés:

  1. Elkél egy ügyes kezű férfi a háznál, nagyon jó lett.
    Ha pofátlan lennék, mondanám, hogy jöhet egy ilyen (hasonló) asztal nekem is ide, de nem vagyok pofátlan. :)
    De tényleg ügyi! Jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj köszi,kedves tőled nagyon ^^ Amúgy tejesen igaz, mindig kell egy ügyes kezű ember- s ha már én nem vagyok tehetséggel megáldva,akkor a másik felem legyen :'D

      Törlés