Oldalak

2016. január 27., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj! } - 5 kívánság listás termék

Ismét VKP forduló. Úgy látszik lassan sikerül ebbe is belerázódnom újra,mert tavaly sajnos nekem nagyon kiestek ezek a posztok,sőt úgy általánosságban a posztok is. Most igyekszem újra itt lenni és kedvemre írkálni. Nagyon szeretem ezt a játékot,mert igazából ez ilyen vérfrissítés az én blogomba (nem tudom más hogy van vele), főleg mert én sokszor írkálok stílusbeli témákról,ez meg valami más mindig (:
Aki esetleg nem ismerné,az bátran keresse meg a Pillecukor blog íróját, Szilvit. Ő majd mindent elmond, illetve ott vannak az instrukciók a blogján.
A mostani feladatunk valahol egyszerű is meg nem is. Egyszerű,mert csak kívánságlistás dolgokról kell írni,de nehéz,mert csak ötöt lehet kiválasztani :D  Elég sok olyan termék van,amit szeretnék magamnak tudni,de ilyenkor mikor fel kéne pár darabot sorolni,mindig meg vagyok lőve.

1, Elliptikus tréner. Annyira de annyira régóta vágyom egy ilyen cuccra- még gimis voltam és mikor edzőterembe jártam,ott használtam ilyet minden alkalommal és imádtam. Most ott tartok,hogy szeretnék valami egyszerűsített darabot itthonra. Ha valakinek van egyébként elfekvőben egy és nem kell,akkor simán elviszem (ha működik ). Mindenesetre ez egy jó kis találmány,jól átmozgat és legalább emberek közé se kellene mennem ha épp futni akarok.

2, Egy saját házat. Jó tudom,ez nem éppen termék,de az a helyzet,hogy szükségem lenne egy normális nagy térre,amit én alakítok,én rendezek be és minden az én izlésem szerint van és el is férnek a cuccaim. Ha ez meglenne,akkor minden más jöhetne utána.

3, Saját számítógép és/vagy laptop. Sajnos ezek a műszaki dolgok sose voltak a kedvenceim és hát nem nagyon dúskáltam bennük. Sok embernek mindennél fontosabb,hogy mindig a legújabb kiadású telefonja legyen meg ,vagy számítógépe, míg én elvagyok az ezer éve kapott (már akkor is használt) telefonommal, vagy a kölcsön laptopommal♥ De az a helyzet,hogy boldog ember lennék ha végre nekem is lehetne sajátom.

4, Egy szép női kabátot. Már kinéztem egy rakat szép dolgot a Rockpince.hu oldalról persze,de nem olyan egyszerű az élet,hogy csak megveszi az ember lánya. Sajnos az új termékek nagyon drágák,pláne egy kabát.

5, Fotós. Tudom,hogy főleg termékekről kéne,hogy szó legyen,de az a helyzet,hogy elvesztettem jó régen a fotózsomat és most kerestetik egy új,akivel normálisan tudunk együtt dolgozni ilyen TFCD jelleggel.  Nem adtam még fel hirdetést,meg nem nagyon beszéltem erről még nyilvánosan,de ha valaki középhaladó vagy hobbi fotósnak gondolja magát és lenne kedve,az szólhat privátban.





A többiek válaszai

6 megjegyzés:

  1. Hűűű, nagyon egyet tudok érteni. :) Én is de szeretnék már saját házat! Nekem is van álomkabátom, csak kicsit lolisabb stílusban, de hátul fűzővel. És engem is fotózhatna néha valaki, akinek van szeme hozzá... :D
    Saját laptopot pedig ajánlom. Nekem egy 12 colos ultrabook-om van, nagyon könnyű, épp ezért egyszerű vele közlekedni. :) (Okos telefonom pedig nincs :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Manapság nem egyszerű elérni azt hogy saját lakása legyen az embernek =/ De hát majd talán egyszer (:

      Én télre ilyen kabátot szeretnék, tavaszra kellene még valami átmeneti kabát szerűség,mert az nincsen sajnos =(

      Laptopom se tudom mikor lesz X_X Annyira nem értek ezekhez- általában mindig van valaki aki hozzám vág egyet és akkor örülök magamnak :D

      Törlés
  2. Ház az nekem is jöhetne ^_^ kerttel, hogy lehessenek állatkáim. Az utolsó macska is eltűnt karácsony előtt, szóval el vagyok keseredve, és hiányzik egy cuki állat.
    Egy hajszárítót szeretnék így hirtelen. Egy fekete acélbeckós bakit..másik kettő...hm legyen a házhoz egy törpe póni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs is annál jobb ha van az embernek saját magánszférája meg saját tere (: A kertes házba mondjuk sok a dolog általában és magamat ismerve nem lenne ilyesmire idő =( De amúgy tudsz állatkát tartani,mert vannak pici hörcsik (: Nekem is olyan van.

      Basszus xD Törpe póni..oké :D Teljesen jó kívánságok :D

      Törlés
  3. van facebookon TFCD csoport, ott találhatsz fotóst :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,egybe benne is vagyok,ami így az én stílusbelijeimnek jött létre,de a legtöbb ember sokszor nem pécsi és nem mindenki hajlandó utazni. :/

      Törlés