Oldalak

2016. január 4., hétfő

Karácsony és Szilveszter

Ez a bejegyzés még a 2015ös év margójára megy,de nézzétek el nekem (: 
Mondjuk úgy,hogy nem volt egy nagyon izgalmas karácsonyunk és ahogy írtam még előtte, sajnos karácsonyi hangulatom se volt,hisz karácsony napján folyamat sütött a nap. Mondjuk ma ha kinézek az ablakon,akkor itt is van az elmaradt hóesés,szóval késve bár,de megérkezett ♥
23.án még dolgoztunk pár kolléganőmmel. Útnak engedtük a lakóinkat,majd mindenki ment haza. Én már nagyon vártam,mert nagyon fáradtak éreztem magam folyamatosan. Hazaértem és anyu már készülődött: a lakást feldíszítette (ami jó késve került fel,de senkinek nem volt ideje), illetve sütötte már a megbeszélt sütiket. Beálltam és idén is megcsináltam a mézeskalácsokat,mert azokkal szeretek elszórakozni - megint muszáj volt denevéreset is alkotni- like a boss :D Aznap befejeztünk mindent amit elterveztünk arra a napra,plusz ajándékokat csomagoltunk.
Ez az ajándék vásárlás dolog amúgy kivitt az észből,mert direkt elterveztem,hogy nem hagyom az utolsó pillanatra a dolgot és persze,hogy volt olyan amit még előtte nap kellett megvennem...Szóval ennyit erről. De legalább utána már megvolt mindenkinek minden-család, barátok,kolléganők. Szóval örültem magamnak,hogy letudva.
 24.én délelőtt folytattuk a főzőcskézést és ünnepi ebéd volt nálunk. Igazából ez most teljesen zárt körű volt,mert csak mi voltunk magunk és semmi vendég. Furcsa volt enni normálisan,ugyanis én előtte már másfél hete vegetáltam egy kisebb (számomra nagyobb) dolog miatt- jóformán mindentől és mindenkitől undorodtam és semmit nem ettem egész nap. Szóval ez olyan fura volt,de hamar visszajött az erőm. 
Általában ilyenkor este,vagy másnap reggel szoktak az emberek ajándékozni; nálunk ez este történik meg általában. Szóval összeülünk,jó a hangulat, mi megöljük egymást húgommal szeretetből, aztán ajándékozunk. Nagyon sok izgi dolgot kaptam mindenkitől,meg mutatok pár dolgot a végén.
25.én ilyen látogatós nap volt. Hozzánk is jöttek,meg tőlünk is volt aki látogatott... Nincs sok rokonunk és ebből a kevésből is jó ha egy kettő emberrel beszélek, így nem nagyon mentem sehova, helyette végig The Walking Deadeztem a napot!  Ezt kell karácsony másnapján csinálni úgy érzem ♥
26.án késő délután szintén sorozatot néztem,aztán elindultam a város másik végébe,mert apáékat látogattam meg. Ott eltöltöttem pár órát és jöttem haza.
27.én  jelenésem volt Metallust (Metalica tribute) koncerten,ugyanis egy jó barátom elhívott- ez volt a kari ajcsim tőle. Ez egy félresikerült szar este volt,amit nem is részletezek,mert csak felhúz,hogy léteznek még idióta asshole emberek. Azon az estén berúgtam inkább. Utána hazaestem és onnantól nem mentem sehova és csak a sorozatomra koncentráltam.
30.án a munkahelyemre kellett kimenni,mert főnökasszonyunk készült egy vacsorával nekünk,ami nagyon kedves dolog és egyébként jó kis este volt,sokat röhögtünk.
31.e volt az a nap amit a legjobban vártam! Végre egy kis kikapcsolódás, szilveszter és Felonyék (: Zsoltot beszerveztem (a haverom,aki elhívott koncertre) és együtt utaztunk fel Feloékhoz,mert úgy volt,hogy egy kisebb házibulit rendeznek és gondoltam ha ők hívnak embert,akkor én is tudok valakit aki jönne. Mivel mások nem hívtak szilveszterezni ő előttük,így örültem,hogy lesz egy laza kikapcsolódásunk.
Végül felértünk Zsolttal, nagy volt az öröm.. Feloval mi tudtunk kicsit külön is lenni,mert a srácok rögtön feltalálták magukat,hisz kockák :D Szóval volt minden. Este itókáztunk,jól éreztük magunkat, kicsit volt már bajunk: imádkoztunk a macskájának a földön fetrengve és ki voltunk akadva mikor az megsértődve odébb állt...nem volt semmi :D 
Felo megcsinálta a szemöldököm-szerencsére a piálás előtt ;)  Aztán kicsit ittasan neki álltunk filmet nézni: valami blackmetal paródia szerűség volt,ami egyébként nagyon jó volt és életszerű. Emlékszem Feloval sokszor felcsesztük az agyunkat,hogy az ilyen embereknek a hülye szőke pics*k kellenek (a filmben is ez volt) vagy az ilyen tök átlagos lányok- ez ilyen fuck logic. Később pedig inkább vicces videókat néztünk. Éjfélkor nagyba koccintottunk,aztán nem is emlékszem már.
2.áig voltunk ott. Elsejét is filmezéssel és punnyadással töltöttük. Megnéztünk egy annyira aranyos filmet,hogy majdnem meghaltam ^^ What we do in the shadow? ♥ Ez egy ilyen vámpíros,dokumentumfilm,de valahol komédia is mert olyanokat csináltak benne,hogy kész... Nagyon tetszett és kiakadtam magamon hogy ezt nem ismertem korábban. Annyira jópofák a karakterek és annyira jó hangjuk volt,meg szövegeik (: Este meg egy rakat ördögűzős filmet néztünk -amit én mind láttam már sajnos...,de ma már nehéz olyan filmet találni amit ne láttam volna ilyen kategóriából.
Másnap  délután pedig hazajöttünk Zsolttal. Olyan jó arc buszsofőrünk volt,aki rockzenét hallgatott. Fantasztikus volt ez a pár nap így 4esben és hát reménykedem,hogy ez az év jobb lesz (:

No de akkor pár képet azokról amiket kaptam ♥
Ezt a csomagot egy nappal karácsony előtt hozta ki a postás,de nem nyitottam ki,csakis 24.én este,mint a többit (: Ezt Tipegő Zombi barátnémtól kaptam,ami nagyon jól esett,mert pont nem számítottam semmire (: ♥

Üdvözlő kártya, és itt látszik kicsit a téli manikűröm *-* Mindkettő Aden körömlakk, az egyik sima metál színű,a másik meg ugyanez csak homok lakk. Azóta is a körmömön van :D

Egy közelebbi kép a  gyönyörű szép ékszerről, ami Clarie's-es *-*

Anyáék ajándéka: két könyv-amikről semmit nem tudok,de érdekes a leírásuk (:

S egy ezüst lánc *-* Régóta szerettem volna már,hogy az ezüst ankh medált valamin lehessen hordani.

Ezt húgomtól kaptam; párologtató és két nagyon fincsi illat: sült alma és guayaba ♥

Húgomtól szintén. Beke Margit könyve- a név kötelez :D



Ez valami fantasztikus dolog,szintén húgomtól. Jó kis ablak/tükör/falmatrica :D


Munkahelyen kaptam.

Ezt is- kolléganőktől *-* a kis üvegcsében sült tea van- még sose hallottam ilyesmit,de valami különlegesség :D

Ezt egy barátnőmtől kaptam. Szép mintájú fotóalbum, nagyon nagyon sok szaloncukor,csak azt nem fotóztam be, plusz egy cica szobor és szarvasos díszek (:

Meg egy pókos pohár :D


Ebbe a díszszatyorban kaptam.



Felony csomagja (:


Yves Rocher *-* Imádom :D

Ezt főnökasszonyomtól kaptam (:



Illetve vannak még olyan dolgok is,amiket én vettem össze magamnak karácsony előtt.

Mindig kapok akciós szórólapot az Yves Rocertől, és ott látta, egy ilyen cuki csomagot összeállítva. Nekem a kandírozott narancs és fahéj illat volt a kedvencem,így abból választottam csomagot.


Volt benne radírozó hatású tusfürdő és kézkrém.

Tusfürdő és testápoló.

Kézmosó gél, radírozó tusfürdő gömb, és ajakápoló.

Vettem almás illatút is- tusfürdő és testápoló.

Sminklemosó tej és hidratáló pattanástalanító.

Ezt ajándékba adták vásárlás után.

Ez egy limitált kiadású füstölő,amit a Bali Galiban vettem. Megvolt a párja is,de azt elajándékoztam; az farkasos volt.



Az Aden szállítmányom *-* Jó pár körömlakkot vettem tőlük,mert le lettek értékelve.


S ezt a kettőt használtam, még karácsony előtt... Azóta is fent van és alig kopott ♥

Nos nagyjából ennyi lennék. A legtöbb emberkének a karácsonyozását elolvastam már... én kicsit elmaradtam.  Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

7 megjegyzés:

  1. Oké akkor most random: IMÁDOM AZ YVES ROCHERT!!! *-*
    Az aranyalmás valamit én is meg akartam venni (vagyis nem voltam benne biztos, hogy melyik terméket, csak tetszett az illata), de a végén szemceruzákat vettem (igen, a kettőnek köze nincs egymáshoz, de elég SOK szemceruzát vettem xD), és a naptáramban volt egy mini aranyalma tusfürdő...A kandírozott narancsos fahéjas ajakápolót is meg akartam venni, de azt is megkaptam ajándékba (szintén naptár), szóval lényegében amire a télen vágytam tőlük, azt mind megszereztem valamilyen formában...
    Viszont most összegyűlt a pecsétem (nem költöttem sokat, áh...:D), szóval mindenképp szeretném beváltani, és új kártyát igényelni - már a leendő címünkre - szóval utólag, ha még vannak ilyen dolgok, lehet veszek valami ilyesmit, mert ezek képen keresztül is REMEKÜL néznek ki. :)

    Nagyon jó cuccokat kaptál egyébként ezenkívül is, azok a pókhálós dolgok (a pohár, meg a matricák) nagyon hangulatosak - nem karácsonyi mondjuk, de tetszenek - illetve a karácsonyias díszek (?) is nagyon szépek....:)

    Mondjuk kicsit sajnálom, hogy a körömlakkokat "rejtegeted" előlünk, de a két ezüstös árnyalat nagyon jól néz ki! (Illetve a körmödön is jól néz ki! :))

    Utólag is kellemes ünnepeket itt is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naaa :D Mindig örülök azoknak akik hasonlóan szeretnek egy márkát :D Nekem a kandírozott narancsnak az illata tetszett a legjobban,azért is abból az illatból vettem a nagy csomagot :D
      De milyen naptárra gondoltál? -ezt nem értettem.

      Nos hát nem minden cucc karácsonyi,de hát nem is kell annak lennie :D A könyvek se karácsonyi cuccok xD De én is nagyon szeretek mindent.

      Héé,nem is rejtegetem a köröm lakkokat :O Hisz ott vannak a képeken ^^ Majd ahogy felavatom, mutatok képet- csak hát ez most annyira tartósra sikeredett,hogy még csak most kezdett el megkopni az ezüst *-*

      Köszi,neked is! (:

      Törlés
    2. Unokatesóm összedobott egy fővárosi kozmetikumos adventi kalendáriumot nekem anya anyagi finanszírozásával...És igyekezett olyan dolgokat belecsempészni, amiket "vidéken" nem igazán tudok megszerezni - gyakran sajnálom a szállítási költségeket kiadni - szóval volt benne Yves Rocher is...:D

      Amúgy a kandírozott narancsos dolog volt nekem is a másik "kinézett" (kiszagolt?), viszont kaptam egy ajakápolót is a "naptárban" (szintén xD)...Szóval a tusfürdők/ajakápolók árát is inkább szemceruzába fektettem...:D

      Törlés
  2. De jó dolgokat kaptál! Aztán majd még hozzá csaphatod a mi kis csomagunkat is nemsokára :P Az Yves Rocher cuccok irtó jók, látom alaposan betáraztál, és az Aden lakkok is tetszenek. A Frupka sült teádra meg irigy vagyok, mert nagyon ki akarom próbálni, de fogalmam sincs hol szerezzek :D
    Ja, amúgy találtunk jó horrorokat, frissek, ropogósak és csak rád várnak, mert mi már megnéztük őket ("Majd meglátod!") :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja hát muszáj volt az akciós szarjaimat levásárolni,aztán mivel Nektek is meg mindenkinek teletettem már a csomagját ennél jobb dolgokkal,így nem nagyon fért már bele ilyen,így megtartottam xD Nem mintha nem lenne elég itthon :D
      A Frupkát fogalmam sincs,de rákérdezhetek kolléganőmnél- lehet Erdélyből,de lehet innen Pécsen,nem tudom (:
      Jaaaj ne xD már megint a "majd meglátod" xD nem viselem :D de már várom h megnézzük-bár rossz mert csak én nem láttam :O

      Törlés
  3. Nekem sem volt hangulatom, aztán a napok hátszaladtak rajtam. Valahol fel sem fogtam, hogy volt egy három napos ünnep. Az ajándékokkal időben megvoltam, de még az utolsó utáni pillanatban is találtam olyat, amit megvettem ennek-annak. De ez már csak ilyen. :)
    Nagyon jó dolgokat kaptál ám! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ugyanez a melankolikus, föld felett járó állapotban voltam én is egész végig... Ráadásul attól még depisebb lettem,hogy sütött a nap -.-"
      De végülis örültem mindennek ^^ Köszi ;)

      Törlés