Oldalak

2015. július 16., csütörtök

Budapesten jártam....

....Felony-t láttam.
 A múlthetem eléggé sűrűre sikeredett munkaterén,ezért nem túl sokszor jelentkeztem,hétvégén meg utaztam  Budapestre. Gondoltam most már megírom az élménybeszámolót, hisz nagyon jó volt egy kis változatosság és egy olyan ember társasága,aki szinte ugyanolyan dolgokon ment át, ugyanazokat a hülye embereket ismeri mint én.
Mint tudjátok ezelőtt az év előtt volt nekem egy káoszom,ami nem csak munkafronton volt,de a kapcsolataim terén is.  Mikor úgy érzem,hogy nem vagyok fontos azoknak az embereknek,akikért mindent megtennék és mikor ezek az emberek másokkal foglalkoznak,akkor sajnos elkeseredek és csalódok. Aztán megszokom azt az állapotot,hogy magam vagyok. El levelezgettem néha emberekkel,de általában senki nem ért rá nagyon,s ekkor jöttek a kirándulós időszakjaim.
Nos Felony ezekben az időkben írt rám - innentől lettek tartósak meg sűrűek a beszélgetéseink-,mert tetszettek neki a kirándulós képeim. Előtte is ismerősek voltunk- talán valamikor tavaly (2014) év elején jelöltük egymást,de addig nem nagyon kommunikáltunk,csak pár szót például a goth találkozón,meg követem a tumblr-ját. A lényeg,hogy mi egy ideje tartjuk itt ott a kapcsolatot,csak eddig nem volt publikus.
Most meg jött az alkalom,hogy tudok utazni és ő is meg én is ráérünk,bírjuk is egymást szóval gondoltam meglátogatom. Szeretek utazni amúgy is, régen is voltam már Pesten és jól is sikerült. 
Sajnos nem volt sok időnk,meg éjszakázás után mentem fel és körülbelül 13:45 körül értem be. De eléggé hasznosan telt a napunk.
Hazamentünk hozzá és beszélgettünk,nevettünk. Kitaláltuk,hogy kiülünk kicsit a zöldbe- oda mentünk ahol a Sziget fesztivált szokták megrendezni. Kövezzetek meg,de megint elfelejtettem a hely nevét,pedig százan mondták már.  Előtte Felo megcsinálta a sminkünket, ami most egyforma volt a a ritka találkozások pillanatára (:
Most még szerencsénk volt mert semmi nem volt még itt felállítva,és kicsit magunk lehettünk- leszámítva azt,mikor egy nagyon szőrös agár nekünk rohant és szét nyalta a fejünket,majd elment tőlünk pár méterre és belepisilt a fűbe nekünk háttal :D Jó volt a panoráma :D  Az idő eléggé meleg volt,de szerencsére nem az a 40 fok,hanem élhető és amúgy is árnyákba ültünk.
Estefelé visszasétáltunk a hévhez,ami elvitt hozzájuk. Lefekvés előtt sokat nevettünk mindenfélén, majd kaptam egy arckezelést,ami nagyon jót tett a bőrömnek,főleg mert előtte abban a 40 fokban jó csúnya lett.
Illetve kaptam még egy szemöldök festést is,ami szintén pont jókor jött,hisz így nem folyik le a nagy melegben és a strandon se.
Hajnali 2ig elbeszéltük és nevettük az időt. Sajnos másnap reggel kelni kellett,mert indult reggel a buszom és még el is kellett készülni,meg a pályaudvarig is be kellett jutni.
Mindenesetre nagyon jól sikerült találkozó volt és baromi tartalmas,mindig örülök a kellemes embereknek.
Ismétlés -talán- hamarosan.

Ti merre jártatok hétvégén?
Szoktatok barátok/barátnőkért utazni más városba?

8 megjegyzés:

  1. Baromi jó a sminked! Ügyes a barátnőd:)
    Szépek vagytok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,ő kozmetikus rendesen (: Köszönjük a kedves szavakat :)

      Törlés
  2. És én még azt hittem, hogy hallucinálok, és kettőt látok a sminketekből...x'D (Aztán elolvastam, hogy "összesminkeltetek"...)

    Egyébként tényleg nagyon jól néz ki, és ezen a képen kb olyanok vagytok (szerintem), mintha testvérek lennétek, csak valamelyikőtök elköltözött a másiktól...:D

    Örülök, hogy jól érezted/éreztétek magadat/magatokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehe,nem :D Tényleg direkt lett ilyen most kivételesen (: Amúgy köszi neked is a kedves szavakat- pár képen tényleg van hasonlóság (:

      Törlés
  3. Hihetetlenül szépek vagytok mindketten - a két goth hercegnő :)
    Örülök, hogy jól érezted magad és hogy kicsit kiruccantál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi köszi (: A kiruccanás néha kell,mert bele lehet fásulni a mindennapokba tudod =/

      Törlés
  4. Hát csajok, az első képet annyira gyönyörűek és igézőek vagytok!!!
    Annyira irigylem, hogy így bírjátok ilyen ruhákban a meleget, én a legkisebben is el tudnék ájulni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon drága vagy köszönjük (:
      De egyébként ruha terén semmi extra nem volt rajtunk. Egyedül rajtam volt hosszú ujjú,mert nem szeretem a rövideket,de ennyi. Felo ujjatlanban volt (:

      Törlés