Oldalak

2015. június 28., vasárnap

Hazajöttem

Csütörtökön délután környékén értem vissza Orfűről.  Mint említettem korábban, munkahelyi nyaraláson voltunk a kedves kollégákkal meg a gyermekekkel, amit kedves főnök asszonyunk szervezett. Nem tudtam elképzelni mire számítsak mert mégis félig dolgozik az ember meg,hogy mit lehet mit nem lehet ,de iszonyú jól sikerült szerintem. Persze én itt bébi denevér vagyok hisz ez volt az első közös nyaralásom velük,de ők már pár éve nyomják.
Szerintem ez egy kedves gesztus felénk és emellett a fiatalok is kicsit lazulnak meg szórakoznak. Egyetlen egy dolog volt a rossz: az időjárás. Tudjátok ez az a tipikus "jellemző" effektus,mikor is előző hetekben a földön vonszoljuk magunkat annyira sivatagi meleg van..aztán örülünk mert megyünk nyaralni végre,erre abban a pár napban borul,hideg lesz és még esik is hozzá az eső. Tipikus komolyan.
Forrás: tumblr, beach goth
 4 napunk volt és minden nap volt valami izgalmas dolog.  Első nap még nem esett semmi, egész jól sütött a nap,így elmentünk az orfűi strandra. Totál kihalt hely volt, "egy temetőben is több derűt lelek", de mi elleptük a strandot.  Nagyon régen voltam már szabadtéri strandon és majd' megőrültem mikor  a lábujjaim közt átfolyt az iszap :D A nap is sikeresen megfogott,mert okosan elfelejtettem magam bekenni és ide nem jöhettem boleróba :P
A fiatalok is remekül érezték magukat,sok volt a röhögés,a lazulás.  Pár órát voltunk talán itt,aztán indultunk vissza,ami egy emberes séta volt. Hazaérve mindenki kidőlt,csak mi felnőttek szórakoztattuk egymást. Esténként mindig voltak különféle játékok,amiktől én herótot kaptam,mert nem szeretem a szereplős játékokat :D De azért besírtam egy két kolléganőn,ahogy előadták magukat néha.
Sajnos a második naptól totál elromlott az idő, így délután pihenés alatt páran kint ültünk a teraszon és zenei kívánság műsor volt youtuberól,amit főnökasszonyunk vezetett. Na ez fantasztikus volt,csak tudjátok ilyenkor jön a bőségzavara és hirtelen nem tud az ember mit választani mert annyi minden lenne. Kb. 5en ültünk kint és hát voltak zenei csodák amiket mi is elkezdtünk énekelni jó hangosan- mondanom se kell,hogy a létező összes hal szerintem eltűnt a környékről (mellettünk volt a tó), a horgászokkal együtt, viszont a nap nagyon erőlködött és ki-ki sütött sokszor.  Jó hangulatba telt a délutánunk mert pihenő után leszállingóztak a fiatalok is és becsatlakoztak.
Ilyen jó hangulatba telt a 4 nap, rengeteg fotó készült aminek a nagy részét nem is én csináltam! Átadtam a posztomat másnak,cserébe így most én is rajta vagyok a képeken. Elég végig nézni a képsorozatot és az embernek akarva akaratlanul is mosolyra nyúlik a szája mert nagyon árad a hangulat a képekből.
Elfáradni mindenki elfáradt azért szerintem,mert  más magunkba nyaralni meg más így csoportosan -de nem cserélném le ezeket az időket,nagyon megérte.
Hazaérve meséltem az itthoniaknak a kalandról aztán kb. elájultam :D Most kellett pár nap,hogy regenerálódjak és írni tudjak egy pici szösszenetet.

Mindenesetre köszönjük ezt a csodás négy napot nem gondoltam,hogy így is lehet dolgozni ;)

Veletek történt azóta valami?
Terveztek valami nyaralást? Esetleg voltatok e már?
Jól telik a nyár?

6 megjegyzés:

  1. ^^ nagyon jó lehetett . örülök hogy jól érezted magad :) majd kèpek is lesznek?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos erről nem tudok képet hozni,mert a legtöbb olyan,ahol a fiatalok is rajta vannak és tudod azt nem lehet- max az egyesületünk oldalán lehet megnézni egy kettőt. (:
    De igen jól éreztük magunkat (:

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Végre egy kis kikapcsolódás (féle) :) Kár, hogy nem lesznek képek, de nem baj, jó volt olvasni is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ha elolvastad (: Képeket tudod személyiségi jogok miatt nem lehet- habár ezeknek a fiataloknak nem szólnának be a hozzátartozói szerintem,de az ördög sosem alszik.

      Törlés
  4. Naa örülök, hogy kikapcsolódtál kicsit! :)

    VálaszTörlés