Oldalak

2014. február 10., hétfő

Goth kihívás 2.- Honnan vásárolsz leginkább? és Melyik a kedvenc goth márkád?

Ha nem okoz gondot,akkor ezt a két kérdést összevonnám és egyszerre válaszolnék rájuk. A feladatok úgysem voltak napokhoz kötve,meg én nem is szabályosan csinálom,mert nem minden nap készülök ilyen bejegyzéssel. Szóval szerintem  nem olyan nagy gond. (:

Általában turkálókban kezdem a vásárlást. Az az ember,aki még nem vásárolt ilyen helyen, el sem tudja képzelni milyen jó -szinte új- holmikat lehet találni itt. Néha igazi kincses bánya,néha meg semmi. Ez ilyen lutri. Bevallom én se mindig találok használhatót,viszont ha találok,akkor az különleges darab (:
Ha a turkálóban nem jártam sikerrel,akkor néha van rá példa,hogy bemegyek olyan butikokba,ahova mindenki más is járkál. Ennek a hátránya,hogy minden sokkal drágább,de ha itt találok különleges darabot (és igen,volt rá példa),akkor abszolút megéri. (:  (Lásd legutóbbi NewYorkeres vásárlásom (: ) Persze ez a ritkább eset,hogy én itt találjak magamnak bármit is,de néha a ruhák egyszerűsége az ami megfog- és ilyen darabokat lehet kapni ilyen helyeken (:




Akkor volt már példa,hogy vásárban vásároltam. Ezt nem nagyon kedvelem,mert sokszor mennek az átverések,lopások- bár szerencsére nekem ezt nem kellett megtapasztalnom (: Például a hosszú szövetkabátomat is itt vettem-ami azóta is szuperál (:
Utolsó helyen az internetes vásárlás van. Ez nagyon az alja az egésznek nálam,pedig oltári jó dolgokat lehet kapni. Én általában facebookos csoportokban vásárlok- nem egy jó holmira is szert tettem már ezáltal. Nyilván ennek is meg van a maga buktatója,de szerencsére nem volt sok olyan ruhadarab amivel ne lettem volna megelégedve.

Nincs úgy kedvenc márkám,de azt tudom,hogy a PunkRave egy jó márka,és szinte az összes olyan ruha ami nekem tetszik ilyen márkájú :D De ha megkedvelek egy ruhát,vagy szerelembe esek első látásra,akkor tudom ,hogy kell és szeretni fogom♥

2 megjegyzés: