Oldalak

2014. január 4., szombat

Vásárolgattam

Nagyon örültem,mert karácsony után még maradt pénzem,amit végre olyasmire költhettem,ami nekem szórakozás. Mikor Pestről hazaértem,volt bedobva újság a postaládába,amit én mindig beviszek a munkahelyemre. Üres óráinkban mindig megnézzük,hogy mit nem veszünk :D Most is Aldis,Tescos meg azt hiszem Lidl-set vittem be. Mindegyik újságba feltűnő volt,hogy nagyon nagyon sokféle edző cucc van. Nekem ez csodás látvány volt, és rögtön ki is néztem magamnak egy súlyzószettet. Mivel rendszeresen szoktam edzeni (jó most a betegséget idejét ne nézzük) , egy idő után fontossá válik,hogy nehezítsünk a dolgokon. Ebben a szettben volt 1 kilós súlyzó (amit futáshoz is lehet hordani,mert van rajta szíj amivel odaerősíthető kézhez), meg fél kilós láb és kar súly. Nagyon örültem neki,és mikor mondta részlegvezetőm hogy elugrik a lidlbe,akkor megkértem,hogy hozzon nekem egy ilyen szettet. Nem volt sok; 3000,- be került és szerintem megérte.  Másnap meg is hozta nekem,és kiderült,hogy ez az egy volt csak *-* És végre életemben először nem maradtam le olyasmiről amire vágytam ^^









Aztán én örült,cipelhettem a városba egész nap ,mert elfelejtettem,hogy aznap találkozom egy régi osztálytársammal/barátommal Csanáddal. Szóval ezzel a 4 kilós pakkal mászkálhattam :D Végül az árkádban is körülnéztem,meg vásárolgattam. Kellett vennem  szőrtelenítő krémet,amit már megint majdnem elfelejtettem- de muszáj volt,mert vannak helyek ahol nem viselem a szőrt,de a szőrtelenítőgépet se :D 
Aztán ha már ott voltam,akkor vettem púder ecsetet,meg alapozóecsetet. Az előző bejegyzésemben írtam is,hogy annyira jó volt Szilvi felszerelésével dolgozni (vagyis hát nem én dolgoztam :D). De a lényeg,hogy sokkal könnyebb így minden. (:
Sajnos a rossmannban csak púderecset volt ami úgy korrekt áron volt,a többi bazi drága volt. Így átmásztunk Csanáddal a Dm-be,ahova még kártyám is volt :D Érdekes ,hogy van ami a Dm-ben olcsóbb és van ami a Rossmannban. Ez annyira furcsa. Össze vissza kell a cuccokat beszereznem.
Meg most megint egy halom dolgot rendeltem az avonból; ilyen pl. az a fehérítő gyöngy. Én azt karácsony előtt is kinéztem magamnak,de nem mertem megrendelni ,mert nem tudtam,hogy mégis milyen lehet. Aztán Szilvi drágámnál erre is volt lehetőségem kipróbálni :D ,mert neki volt. szerintem fantasztikus dolog- imádom az ilyen szép fehér csillogós dolgokat :D Szép lettem tőle -mondjuk Viktor rakott belőle az arcomra,de mégis szép lett :D
Úgyhogy jó kis túrát csináltam,örültem a holmiknak (:

4 megjegyzés:

  1. Juj, ezek az ecsetek tök jók, nekem is van Ebelin, és teljesen jól beváltak :) Örülök, hogy rákaptál az ecsetekre, sokkal könnyebb velük sminkelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,szerettem is volna kérdezni hogy ismered e ezeket a fajtákat. (: De akkor örülök ha jók. Meg olvastam a leírásban,hogy hipoallergén,szóval még az se lehet hogy esetleg allergiás reakcióba lépjen vele a bőröm. (:
      Én is örülök hogy megmutattad ezt a részét, tényleg sokkal egyszerűbbnek tűnik- remélem sikerül is használni őket (:

      Törlés
  2. Jók ezek a súlyzók, de ha fogtál volna egy fél literes palackot, feltöltöd vízzel, meg csinálsz rá szigszalagból fület akkor megoldhattad volna házilag is, egyénileg variálható súlyokkal. (ha már kevés a víz, akkor jöhet a homokkal töltött)

    Én személy szerint inkább csináltatnék egy láncruhát és azt hordanám a ruha alatt... egész testen elosztott 15-20 kiló. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapból úgy kezdtem. Vizes palack. De nagyon nem jó hosszútávon,mert kikészíti a csuklóját az embernek. Persze jól hangzik gyárilag készíteni edző eszközöket,de azért mégsem olyan mint az eredeti és lehet hogy nagyobb kárt csinál mint hasznot. Persze jók voltak a vizes flakonok is,de nekem a csuklómat kivitték nagyon. És mivel volt ez a jó lehetőség,hogy 3 féle súlyt egy szettbe lehet kapni, naná hogy élek vele.

      Jó a lánc ruha,de én nem akarok izmokat,meg semmi ilyesmit (:

      Törlés