Oldalak

2013. július 10., szerda

Rockmaraton 2013- ami még kimaradt (képek)

Amikor írtam a rockmaratonos beszámolómat,akkor sajnos még nem voltak birtokomban az amúgy nagyon "csodálatos" képek :D Mondjuk nem volt épp hátrány,mert most mikor pár napja meg kaptam és megnéztem,azt hittem sírva fakadok :D
Annyira rusnya vagyok mindegyik képen,hogy ettől mindenki sírva fakad :D De úgy vagyok vele,hogy most az egyszer belefér,mert mégis csak egy fesztivál volt és nem divatbemutató (: Mondjuk úgy sem teszek  ki minden képet,mert azért vannak felvállalhatatlanok.





Kezdődött ezzel a képpel,amit bejutásunk után csináltam!!! Ezt úgy kell elképzelni,hogy lazán fél óra alatt bejutottunk! Ezt említettem biztosan,de nagyon nagy mázlink volt.  Soha életemben senkivel nem jutottam be ilyen hamar és mindig egy örökkévalóságnak tűnt bejutni kapunyitás után.  Most viszont fél óra alatt bent voltunk!
Nem bírtam ki hogy ne örökítsem meg. Meg volt a karszalag és máris minden rendben az életben :D  Hamar meg volt utána a sátor állítás is,szóval ment ez nekünk (:

Az ép jegyekről is kellett képet csinálni,mikor még kint várakoztunk :D  Előre furakodtunk a kapu közelébe és leültünk borozni. Aztán gondoltam,hogy amíg nem tépkedik meg a jegyet,addig lefotózom gyors. Nekem mindenről kell emlék :D Aztán persze megtartottam ezt is,meg a karszalagot is- bár az még a karomon van :D


Minden délután mikor visszaértünk a sátorhoz,Niki szépítkezett, én meg pózoltam ha fotózott :D  Ez egy csodás pillanatkép róla meg rólam :D

Aztán voltunk kint az erdőbe is,sétálgattunk,beszélgettünk és fotóztunk :P Párat megmutatok.





Amikor Niki megőrül. :D

 Ez meg csak úgy; Nikinek tetszett,de én annyira nem szeretem magamat ugye :D

Itt nem tudom mit csináltam; vakarom a tetveimet :D


Erre nincsenek szavak :D Neki a szoknyám alá kellett fotóznia; én meg nagyon értékeltem :D


A sátornál is csináltunk azért fotókat- ezek se a legszebbek,de emléknek elmennek (:  Nem volt egyébként rossz. Pont annyit koncerteztünk és pihengettünk,amennyit kell. Mindenben megtudtunk egyezni,hogy ki mit szeretne megnézni,mikor együnk, mikor wczünk,stb.  Szóval eléggé jó fesztivál volt.
Én meg azért otthon indulás előtt mindig szórakoztam és fotózgattam magam. Pont ezen a héten kaptam meg Mónitól (DeMonic) a kalapcsatomat amit rendeltem *-* Kicsit fotózgattam,csak annyira sötét a hajam,hogy alig látszik a képeken (sötét vagyok rendesen :D)





Szóval kicsit elvoltam magammal is (: A kalap amúgy nagyon kis cuki és élőben sokkal jobb mint itt ezeken a képeken (:  A képek minősége meg rossz,mert ezeket telefonnal csináltam. Az első kép (ami rólam van) szándékosan pixeles,mielőtt valaki megszólná. Szóval egy kis Zsú is kell a végére- normális pofavágással is ;)

Úgyhogy lehet gyönyörködni a maratonos képekben; ennél voltak sokkal égőbbek,de az nem lényeg (:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése