Oldalak

2013. június 28., péntek

Elmebeteg pszichopaták találkozója- avagy Szilviékkel egy hétvége

Az ember nem is gondolná,hogy mik meg nem bújnak benne. Belőlünk rendesen kijött a hülyeség; hatottunk egymásra rendesen.
No de hogy az elején kezdjem. Jó pár hónapja beszélgettünk már erről Szilvivel,hogy kéne csinálni egy ilyen ott alvós hétvégét. Csak eddig mindegyikünk úgy volt vele,hogy necces az utazgatás,mert drága a jegy. De most,hogy diák vagyok szabadon utazom. Bár bevallom,hogy Szilvihez bármikor,bármiért elmennék,mert fontos ember az életemben,akit sajnos messze sodort tőlem a szél. De igyekszem a barátaimmal nem anyagiaskodni; ha neki szüksége van rám,megyek és fordítva is.
Nos így történt,hogy szegénykémnek lelki bajai voltak egy időben,én meg felajánlottam,hogy felmegyek,aztán tovább pörgettük a gondolatot,hogy akkor már maradhatnék is ott hétvégén, úgy sincs sulim most nyáron.
Pénteken utaztam fel- elkéretem magam előbb a melóhelyről, direkt bementem hajnalban emiatt minden reggel, így nincs mit ledolgozni-  egy kora délutáni busszal. szerencsére az utazás terén kiforrott vagyok és tudtam melyik oldalra kell ülni. Meg sülni így is megsültem, és sajnos mikor felértem Pestre se volt jobb.
Mikor felértem Pestre 2× eltévedtem xD Hát elég vicces volt. Ott a Népligetben összefutottam egy csajjal,akitől átvettem a lefoglalt ruhákat,aztán tovább mentem, beugrottam Verához a Szellemlovasba,mert ő is átvett nekem ruhákat... Aztán kifizettem neki. Onnan a dög melegbe tovább indultam,de fogalmam sincs melyik oldalon kell felszállni a villamosra,hogy a megbeszélt helyre érkezzek :D Szerencsére sok ember volt,így kinyitottam a számat és megoldódott a helyzet. Nagyon sokan voltak a villamoson is, és emellett még meleg is volt. Már totálisan kész voltam.
Szerencsésen megérkeztem,aztán megpillantottam őket az árnyékban ♥ Aztán Szilvi kiküldte elém Viktort,én meg ezen nevettem magamban,hogy milyen jól megoldja a helyzetet :D Aztán már biztos régóta várakoztak ,így Viktor nagyon értékelhette,hogy mindig át kellett ugrálnia értem a megállóba :D
Aztán a nagy találkozás meg volt ^^ Én nagyon nagyon örültem és nagyon boldog voltam,hogy végre olyan emberekhez utazok akiket szeretek. Tény,hogy Viktort nem ismertem annyira mint Szilvit- inkább csak látásból-, így nem tudtam ,hogy vele mit tudok majd kezdeni,de szerencsésen bemutatkoztunk egymásnak a hétvégén :DD
Utána a nagy dög melegbe hazamentünk hozzájuk. A kocsiban Manowar szólt ♥ Az életem értelmei,szóval iszonyúan feldobta a hangulatomat a nagy dög meleg ellenére is. Szegénykéim a panel lakás felső szintjén laknak,ami ilyen dögvészben a legmelegebb. De szerencsére nem haltunk meg,csak felesleges volt a fürdés - ahogy Viktorral mondtuk: Víz pazarlás. Főleg mert utána újra besültünk.
De nagyon kis cuki helyen laknak szerintem. Van minden amire szükségük lehet,szóval jó a lakás. Péntek este már semmi nagy program nem volt,Szilvi elment zuhanyozni,addig Viktorral beszélgettem,majd  később elvonultunk Szilvivel kettesben beszélgetni. Elmeséltem neki végülis a Danival való szakítást,meg amit utána tapasztaltam és gáznak érzek. Azt hiszem őt is ledöbbentettem pár részlettel. Szilvi mindig is nagyon jó ember ismerő volt,de eddig két embernél befuccsoltunk. Én is azt hittem ezekre az emberekre,hogy milyen jó lelkűek,aztán szöges ellentét.
A nagy lelkizések után eltettük magunkat holnapra. Annyit problémázott Szilvi azon,hogy nem tudták áthozni nekem a vendég ágyat,hogy már féltem,hogy lemondja a talit. Hát engem egy ilyen dolog nem tud megállítani. Alszom én a földön is,a lényeg,hogy együtt legyünk. Nem vagyok egy kényes ember,szóval megágyaztak nekem a földön és jól elvoltam én ott. Tény hogy azt elfelejtettem,hogy utána még egy hétig a földön alszom (Rockmaraton xD),de nem baj,megérte. Egyébként nagyon drága volt,mert készült nekem gyümölcs salátával- tudja,hogy imádom a gyümölcsöket. Annyira jó volt.

Másnap nagyon hamar felkeltem,mert azt hittem túlaludtam magam,plusz hallottam,hogy mászkál valaki és azt hittem Szilvi felkelt és már dél is elmúlt. Aztán közben 6 óra után volt és csak Viktor mászkált.  Akkor már felkeltem,rendbe tettem magam amennyire lehetett abba a dög melegbe. Aztán bevonultam Szilvihez,de felkelt rám- pedig gondoltam oda fekszem mellé had örüljön :D
Reggeliztünk,beszélgettünk. Később mikor meg jött Viktor beszélgettünk órákat közösen 3an. Szilvi elmondta nekem,hogy félt,hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz Viktorral,mert ő sem az az ember,aki csak úgy lehaverkodik bárkivel. (mondjuk nem újdonság,mert húgom is ilyen valahol) De szerencsére mindannyian kellemeset csalódtunk,mert nagyon szépen összejöttünk így 3an. Meg azt meg kell jegyezni,hogy kicsit olyanok vagyunk Szilvivel mintha egy és ugyanazon személyek lennénk. Egyikünk a másikból van. Szóval ilyen testvéri viszonyunk van,így Viktor könnyen azonosulhatott velem,meg vettük egymás poénkodását lazán. Én élveztem az ő társaságát is.
Aztán még pénteken kitaláltuk,hogy elmegyünk turizni,majd jó nőkhöz híven órák után elkészültünk (:D), s mehettünk a Camponába .  Én nagyon szeretem a turkálókat,de itt Pécsen sose jutok el oda,mert melózom,délután meg már nincs nyitva basszus.  Körbe néztünk itt is- automatikusan a fekete ruhához :D De nem találtunk semmi extrát sajnos. Utána megbeszéltük,hogy elmegyünk fagyizni. Na onnantól volt erezd el a hajamat :D Még most is ha rá gondolok egyszerűen dől belőlem a nevetés. És ez teszi igazán értékessé,hogy nem csak akkor volt vicces,hanem most is az. Legalábbis nekem.  Nem tudom mi volt azokban a fagyikban,de elszállt az agyunk rendesen.
Előző nap Viktor bemutatta  zsíros kenyér oldalát és utána már csak zsíros kenyérnek hívtam. folyamatosan azon poénkodtunk,hogy neki 3 gombóc zsírt kéne kérnie, egy 20 centis kolbásszal a közepén..... Vagy hogy zsírt lefagyasztani jégkrém helyett :''D 
Fagyizás után,kitalálták,hogy menjünk el a közeli parkba. Elmentünk és ott már készek voltunk teljesen, főleg mert nem találtunk egy olyan padot se ahova leülhettünk volna,mert vagy madárszaros volt,vagy bogár felhős... Végülis bejártuk azt az egész részt,míg végre találtunk egy nekünk meg felelő padot. Szilvivel nem terveztünk nagyobb fotózkodást,de azért megkértük Viktort,hogy legyen már oly kedves és csináljon rólunk közös képet *-* A sok vakarózása után 8mert őt meg ellepte mindig valamilyen bogár :D) csinált jó pár képet.
Hú,ott akkor nagyon veszélyesen hülyék voltunk. Régen szórakoztam ilyen jót ennyire önfeledten,de szerintem ezzel ők is egyetértenek velem.
Hazafelé is tartott ez a hülyeség,meg a röhögő görcs. Már komolyan a könnyünk folyt a sok röhögéstől. Még most is nevetnem kell ha eszembe jut.
Hazaérve megint kicsit rendbeszedtük magunkat és megnéztünk egy nagyon nagyon jó filmet. Engem legalábbis nagyon lekötött; boszorkányos volt,de nem az a szokványosan szar, hanem érdekes. Nekem tetszett.
Később Szilvi tarotból jósolt nekem *-* Még soha senki nem jósolt nekem- bár nem is tartottam rá igényt, de mivel ő mégis egy hozzám közel álló személy,valahol úgy éreztem vele be merném vállalni. ez lehet,hogy hülyén hangzik,de nem mindenkitől kérnék ilyet,mert az olyan mintha megtudná a dolgaimat. De Szilvivel jó volt,ráadásul mindennek volt értelme amit húztam és mondott. De valahol túlságosan magába szívott a dolog,mert volt olyan pillanat mikor csak merengtem.  De élveztem. A tenyeremet is megleste. Megmutattam neki az életvonalamat,ami egy idő után rövidül és megkérdeztem tőle,hogy most meg fogok e halni XD  ekkora baromságot is csak én tudok kérdezni,habár tudom,hogy nem,de akkor is kellett a megerősítés. Egyébként az idő nagyon filinges volt a jósláshoz,mert szombaton este rosszabb idő volt (bár mi élveztük); a messzeségben villámlott,dörgött,borult volt az ég... Nagyon adta magát a helyzet.  Éjszaka meg elmondásuk szerint nagyon nagy vihar volt,amire ők fel is keltek és ott pánikoltak,hogy én fel ne ébredjek. De reggel közöltem nekik,hogy még véletlenül se keltem fel,hiába volt nyitott az ablak felettem :'D Engem az ilyenek nem ébresztenek fel.  ^^

Vasárnap reggel felkeltünk,kinéztünk egy 10 óra körüli buszt,kényelmesen kimentünk és Szilviék megvárták velem a buszt. Reggel kaptam tőle banán turmixot- hát nagyon jó volt és kihúztam vele estig. Mert sajnos mikor hazaértem délután 14:30ra, húgom még közölte ,hogy menjek vele hajfestéket venni,így nagyon későn értem haza. Majdnem 5re. Akkor álltam neki úgy isten igazából enni.
Annyira örültem neki,hogy elmehettem végre hozzájuk és eltölthettünk egy teljes hétvégét. Eddig is jók voltak a találkozók,csak akkor mindig pár órára voltunk együtt, így meg még felemelőbb volt. Főleg hogy kettő helyett hárman voltunk fogyatékosok :D 
Nagyon élveztem,és nagyon édesek voltak ,hogy így készültek rám. Mindkettőjüknek ezer köszönet ^^
Még tervezünk júliusban egy pesti vidámparkozást- már előre félek :D Remélem ki is tudok menni abban az időpontban mikor megbeszéltünk. Jelenleg nem tudok semmit,mert elfelejtettem,hogy júliusban lesz olyan,hogy mamám elmegy 10 napra,anyám szintén nem lesz itthon mindig mert dolgozik... és nekem van egy idióta húgom. Valakinek arra is kell figyelni,plusz ott vannak az állatok. Szóval ez necces-de még egyeztetek itthon. De nagyon szeretnék elmenni,mert élmény,főleg ha ezzel a két szerencsecsomaggal mennék :D

No,de csináltunk ám képeket is,mint említettem fentebb is,feltennék én is párat. (:

 Fagyiztunk *-*

Itt bájosak voltunk- Szilvimmel ^^

3asban (:

 Szilvi nagyon szerette piszkálni Viktort,aki nagyon élvezte,hogy (a szent) kajálás közben megzavarják :D

 Ez egy csodás kép rólam :D Muszáj volt a hajunkat összefogni,mert komolyan 40 fok volt.

 Imádom ezt a képet ♥ Becsillanó fülbevaló teszi még jobbá a képet- miket észre nem vettem :D

 A nagy melegben jól esett *-*

 Az elmebaj elkezdődött :D Mi így érezzük jól magunkat ;)

 De eljátszhatjuk a sznob kisasszonyokat is :P

 De a sznobság nem nekünk való- mi túl vidámak vagyunk ahhoz :D

 Ez egy közös kép Viktorral- Szilvi ezen kívül még csinált párat; kb. körbe járt minket,én már szétröhögtem rajta magam :D

 Ja igen, nem hazudtoltam meg magam :'D De így szeretnek engem ♥

 Ez egy abszolúte jó kép; díjnyertes.

 Itt valami elkattant már :D

Denevér számlálás :D

S megint egy közös *-* 


Aztán van még a "beleköptél a szemembe és visszafújta a szél" című fotósorozat,amin utána egy óráig szakadtunk a röhögéstől. Ezt úgy kell elképzelni,hogy a padon ülve, fotózkodás közben Viktor mondott valamit,amin felnevettünk Szilvivel,csak drága Szilvim eleresztette a testnedveit és az enyhe szellő vissza fújta rám,bele egyenesen a szemembe XDD Ezután is kitört a röhögés, ő meg ott sajnálkozott,én meg sírtam a röhögéstől. De semmi gond,mert szimplán csak megjelölt :D
 Kínos helyzet,Szilvivel besírtunk a röhögéstől. :D

 próbál sajnálkozni,de nekem már fájt az egész xD

Ez már a vég,nem tudtunk hova dőlni a röhögéstől. Én vertem a padot kb. :D 

Aztán végül megbeszéltük,hogy igazából nincs semmi gond- csak megjelölte a területét :D 


Ezen kívül voltak még díjnyertes aranyköpések is,amiket Szilvi a hétvégén összegyűjtött. Most tőle fogom kimásolni,mert én nem jegyeztem fel őket és nem nagyon jut ilyenkor eszembe ha kell. 

" Épp szenvedtünk a melegben, amikor odaadtam Viktor kezébe az egyik illatosított testpermetemet.
Én: - Spriccelj le!
Zsófi: - Haza menjek?


 Épp gyümölcs salátát akartunk vacsizni, én meg odaszóltam Viktornak:
Én: - Kicsim, elfelezed?
Viktor: - Kit?

 Pénteken, mikor hazaértünk csatak vizesen és izzadtan:
Én: - Megyek fürdeni!
Zsófi: - Megyek veled!
Viktor: - Hozom a fényképezőt!
(szerette volna :DD)

 Zsófi szenved a fülbevalójával:
Zsófi: - Nem találok bele a likba.
Én: - Majd Viktor segít."


Sírás volt ez a hétvége a köbön komolyan. de nagyon jó volt,és nem is tudom elégszer elmondani mennyire élveztem. Imádom mikor ennyi hülye összejön egy kis eszmecserére :'D

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy te is ilyen jól érezted magad nálunk, mi imádtuk a társaságodat! Ezentúl gyakrabban kell majd jönnöd :P Remélem tényleg összejön a közös vidámparkozás, mert azt mindenképpen veled szeretnénk megejteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlenül jó volt! Tudod ez a kis hétvége sokkal többet jelentett mint az összes többi eddigi életem során. Mert mi még nem töltöttünk ám el együtt több napot (: De nagyon jó volt!
      A vidámparkozást is össze hozzuk, így vagy úgy ,de meg lesz. Csak én ezt elfelejtettem,hogy anyuék elutaznak és nekem ugye itt van húgom :SSS De biztos lehetsz benne,hogy menni fog :D

      Törlés