Oldalak

2012. november 17., szombat

I love you Autumn!

Aki esetleg olvassa a blogomat,az most ne várjon nagy értelmességet- kicsit kiégett az agyam a sok idegrendszer tanulása után. De kicsit megnyugtató,hogy ez volt az egyik legnagyobb,és legnehezebb anyag rész,és túl vagyunk rajta végre!
A bejegyzés meg amiatt született,mert ilyen hangulatom van. Imádom az őszt,még annak ellenére is hogy hamar sötétedik. Tegnap este 4-8ig volt órám este,és hazafelé jövet tök kellemes volt sétálni.  Ma viszont még világosban sétáltam haza,és még jobb volt. Annyira szép a sok lehullott színes falevél. Mindig is az volt a vágyam,hogy ezekben az időszakokban fotózzak embereket.
Valahogy engem megnyugtat ez a látvány. Gondoltam megosztom! =)









Imádom ezeket a sárgás vöröses színárnyalatokat,és ha még picit megvilágítja a fény még szebb. Ilyenkor örülök neki hogy a suliba gyalog járok,és nem busszal. Szeretek belefeledkezni a táj szép látványával, a lelkemet megtölti pozitív érzéssel. Egy pillanat alatt elmulasztotta a dolgozat miatt érzett stresszt.


Az utcákon nem nagyon szoktak törődni a levelek összeszedésével,így szerintem sokáig csodálhatom a szépségét.

Természetesen a telet is imádom,de kizárólag csak akkor,ha van szép hó! Később majd ha aktuális lesz,arról is beszámolok! =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése