Oldalak

2012. szeptember 22., szombat

Reborn

Nagyon sajnálom hogy eddig nem jelentkeztem,de ennek több oka is van.  Általában Márkónál voltam,aztán nem nagyon volt időm írni, illetve játszottam,vagy városban voltam. Szóval mindig volt valami hülyeség. Most meg egy hete szenvedek a betegségtől,ami átcsapott arcüreggyulladásba,szóval boldogságom határtalan.

No,de úgy döntöttem,hogy írok egy kisebb összegzést a nyárról. Munkát sajnos nem találtam,és már a rosszul lét kerülgetett,mert mamám megette az életemet is. Nem aludtam szinte semmit,görcsöltem,stresszeltem,hogy most mi lesz velem,meg anyumékkal. Aztán egyik nap -talán még nyár előtt- átjött a szomszédom,mert húgom nem vitte neki át az avont amit rendelt, és beszélgetett mamámmal. Tudni kell,hogy ez a nő öregekkel foglalkozik, egy cégnek dolgozik,aki kiküldi idősekhez. Aztán mondta,hogy van egy esti tagozatos "iskola"(nem mondanám igazi iskolának,mert az estik nem azok),ami most indít egy ilyen szociális ápolói,és gondozói okjs szakot. Hát mamám egyből rám tukmálta a dolgot,hogy hú nekem ide mennem kell,meg minden. Mondtam,hogy azért had gondoljam már át,meg jó lenne tudni a részleteket. Kaptam papírt a képzésről,eléggé szimpatikus volt: nekem "ingyenes" az oktatás mivel még nincs másik okjs szakmám. Hát ennek nagyon örültünk,így hát bele vágtunk. Elmentünk befizetni a regisztrációs díjat,mert ugye az van. Aztán persze később kiderült,hogy az az "ingyenes" szó mit jelent.
Évnyitókor -ami nekünk 4.én volt- közölték,hogy ide fizetni,oda fizetni... Anyum örült neki rendesen. De persze még így is jobban jártam,mint az akinek 190ezret kell fizetnie egy félévre. Nekem sokkal kevesebbet kell. Igazából az orvosi vizsgálatok kerültek nagyon sokba,mert a suli kb. semmit nem állt. Ez az átka az esti iskoláknak. No,de végülis minden ilyen intézkedést letudtam- mászkálnom kellett tüdőszűrőre,majd másnak az eredményekért, aztán alkalmasságira,ahol kiderült hogy tökéletes vagyok (:D ), magyarul megfeleltem mindennek, jó a szemem,aminek örültem nagyon! ^^
Aztán  az évnyitón, jó sok információval tömték a fejünket- még jó hogy ott volt anyum,mert ketten felfogtuk. Pont egy olyan nő mellé ültünk le,aki már ismerte ezt az egészet,és persze beparáztatott. Ott pánikoltam,hogy mi lesz velem, de mamám mondta,hogy inkább tapasztaljam meg magam,és ne higgyem el rögtön az első ember szavát. Hát oké. Évnyitó után nekünk volt még egy hetünk. Én akkor végeztem el az elintézni való ügyeket.
Majd jött az első nap. Hát azt tudni kell rólam,hogy én képes vagyok a legkisebb új dolgon is bepánikolni,meg felstresszelni magamat. Pénteken én már rosszul voltam,és nem bírtam magammal. (azt kihagytam,hogy nekünk szombaton kell csak bemenni- reggeltől délutánig) Márkó volt olyan kedves,és pénteken este 10kor még feljött hozzám,hogy lelket öntsön belém,mert féltem =( Irtóra féltem,aggódtam,hogy nem fogom megtalálni a helyet ahova kell mennem. Nem is magától a kezdéstől féltem,hanem hogy nem találok oda. Amúgy nagyon közel van hozzánk,de Márkóhoz még közelebb. Kb. csak kilépek,és ott vagyok =) Teljesen jó. Na a lényeg,hogy jött a szombat,én meg semmit nem aludtam pénteken,mert féltem :D Jellemző rám. Márkó reggel felkelt velem,és el is kísért,és hál' istennek,nem csak én szerencsétlenkedtem,hanem mások is ^^ Aztán együtt megtaláltuk a helyes termet. Persze előtte én beálltam a gyógymasszőrök közé,majd a fogtechnikusok közé :D Ez az én formám,de végül harmadszorra sikerült - mondjuk nem volt más lehetőség,mert csak ezt a három szakot indították :D
Természetesen én voltam a csoport fekete báránya,minden szempontból! Nem csak az hogy feketébe járok,hanem még én voltam a legfiatalabb is :D Nagyon boldog voltam ettől a ténytől. De meglepően sokan voltunk az első órán. (múlt hét szombat)
A tanár irtó jófej mind emberileg,mind tanárilag. Komolyan ennél jobbat nem is kívánhatnánk. Ugyanolyan gondolkodás módja van mint nekem,ugyanazt a gondolat menetet követi mint én. Nagyon sok mindenről volt szó azon az órán. Csupa olyan dolgokról,amiről üres óráimban filozófálok. Szóval nekem nagy élmény volt az első óra.
Ma volt amúgy a második óra,egy másik tanárral,másik tantárggyal. Ja mert amúgy az előző héten jogi etikánk volt,most meg anatómia. Annyira bonyolult,é mégis nekem való. Egyszerűen ebben megtaláltam magamat o.O A bonyolultság egyszerű nekem. Bár félek attól,hogy nem fogom tudni ilyen pontosan vissza adni az anyagot mint ahogy elmondta. Közölte velünk a tanár,hogy jövőhéten írunk :D Annyira nagy a boldogság =)



Na,de kicsit elkalandoztam. Nyáron amúgy jó volt,mert ugyan nem mentem rockmaratonra,de kökénybe kimentünk. Lent voltak régi jó ismerősök,akikkel jót elhülyéskedtünk.  De szerintem erről meséltem már =) Pest óta most láttuk őket viszont újra.
Ezen kívül sokat találkoztam barátnőmmel is- a pécsivel. De valahogy ez a barátság se olyan mint kéne lennie. Valami megváltozott,valami furcsa dolog történt. De igazából ezen már nem stresszelek,inkább hagyom ,hogy az események pörögjenek,meg menjenek maguktól. Lesz ami lesz.  Valami úgyis megváltozott ,mert észre vettem,hogy akik eddig a barátaim voltak azok mintha eltávolodnának. (persze tisztelet a kivételnek!!) Nem értem mi a baj,vagy mi lóg a levegőben,de ez nekem furcsa. Mért érzem azt,hogy csak én vagyok az az ember,aki töri magát egy kapcsolatban?! (barátságra gondolok most) Kicsit megerőltetheti magát a másik is. Nem fogok futni senki után- világ életembe futottam csak,most kicsit elég. De vicces,hogy erre már más is panaszkodott. Valaki megmagyarázhatná már komolyan =)



Annyi mindent akartam még írni és erre elfelejtem. Nekem komolyan azt kell csinálnom,hogy feljegyzetelem az ihleteket,mert elfelejtem két perc múlva :D
No de ami mostanság foglalkoztat,az a hotdogos magazinom. Nem tudom közületek akik olvastok,hányan hotdogoztok,de ha van ilyen köztetek,akkor tessék feliratkozni a magazinra ;) Elég sokat szenvedtem vele mondjuk. Eredetileg a meglévőt akartam átalakítani,de nem engedte a kis nyavalyás ,így neki estem gyorsan egy újnak,ami elég hamar befutott lett. Igényesen,és szépen kidolgoztam,cikkeket is írok rendesen,és mára már van bannerünk is ^^ 2× voltam is a főoldalon a diavetítőben,és számtalanszor voltam simán a főoldalon. Ez nekem nagyon nagy szám,mert erre az alkotásomra büszke vagyok nagyon is. Sok munkám van benne. Azóta érdeklődött egy emberke,akinek van valami honlapja,ahova minden jó dolog kikerül,és felajánlotta hogy kitenné a magazinomat az oldalra,kapna külön rovatot is ,stb. Hát ez még nagyobb szám!  Annyi,hogy még írnom kell egy összefoglalót ,hogy mivel foglalkozik a magazinom,meg,elküldöm nekik a bannert is,hátha használni tudják.
Illetve,nem rég kaptam egy privát üzenetet az egyik hotdog szerkesztőtől,hogy, látta a magazinomat,és nagyon tetszik neki,és szívesen segítene a külcsínben. Mondtam neki hogy ez éppen kedves ötlet,de jelenleg tetszik a magazin külseje.
Na de a lényeg,hogy boldog vagyok,hogy alkothattam valamit ami másoknak is nagyon tetszik,és elismerik. Már csak annyit akarok mondani,hogy akinek van kedve,az látogassa meg a magazint,és ha tag,akkor tessék feliratkozni a kedvemért =)
Ha valaki nem tudná,akkor elmondom,hogy a témája a goth stílus. Ötleteket persze várok bárkitől ,aki szeretne hozzájárulni a magazin alakulásához.
Juj meg meg is mutatnám a banneremet,amit tegnap készítettem hozzá.

Nem tudom, kinek mi a véleménye?! Nekem tetszik :D De azért ha valaki késztetést érez,akkor mondhat véleményt akár itt,akár egy emailben.
Ha valaki HD tag,és ki szeretné tenni a magazinomat a profiljára (ezt külön megköszönném ^^) ,akkor annak itt a link: <a href="http://www.hotdog.hu/gothstyle"><img src="http://image.hotdog.hu/user/AngelWhisper/magazin/banner-jo.jpg"></a>

Mindenkit kérek,hogy ezt a kódot ne változtassa meg,mert különben nem fog működni! Viszont a beillesztése egyszerű: html nézetre váltasz a profilod szerkesztési oldalán,és beilleszted ezt a kódot ahova akarod. Elmented,majd újra szerkesztési nézet, de rendes editor nézetben,és akkor tudod a képet állítani-ha esetleg túl nagy lenne, bár igyekeztem jó méretet választani.
Ha valaki van olyan kedves,és megteszi,hogy kitesz a profiljára,annak nagyon hálás leszek. Ha magazinod van,akkor nem kérdéses- szólsz,és ha van bannere a magazinnak,akkor én is kiteszlek a magazinomban! ^^

Aki esetleg nem HD tag,annak egy javaslatom van: legyen tag! :D És akkor feltud hozzám iratkozni,és mindig követheti az eseményeket.
~Gothic Life/ Style~
Így is megnézheted,de szerintem izgalmasabb ha fel tudok iratkozni oda ami nagyon tetszik.


Na azt hiszem egyenlőre ennyi. =) Elég sokat írtam, mindenki fontolgassa amit mondtam =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése