Oldalak

2012. április 30., hétfő

Újdonság


Vicces,de sose voltam az a filmszínészekért rajongó csaj,pedig van egy két híresség,akit minden lány szeret,és minden nő álmai. Én sose így néztem a filmeket,de most pár napja olyan szinten rákaptam a Tim Burton filmekre,hogy ilyen még nem volt.
Megfigyeltem,hogy ezeknek a filmeknek a főszereplője szinte mindig Johny Depp.  Ezért az emberért se rajongtam sose,sőt,kifejezetten nem bírtam elviselni. De ezek az alakításai,amik a Tim Burton filmekben vannak,hát valami szédítő. Továbbra se fogok rajongani színészekért,de ezekért a karakterekért most nagyon.

Az első ilyen film amit megnéztem, az az Ollókezű Edward volt. Nagyon nagyon sokan dicsérték,és  mivel Tim Burton olyan filmeket készít amik nekem valók,hát megnéztem. Mondanom se kell; szerelem első látásra :D No nem a színészbe,hanem magába a karakterbe.
Tipikusan az a szerencsétlen,elanyátlanadott karakter,akit nem lehet nem szeretni. Nagyon tetszik az is benne,hogy a nő fogta,és minden probléma nélkül magához vette- hol van manapság ilyen?!
Szóval ezek az anyai ösztönök,és az hogy segítsünk a szegény árva gyereken, valami fantasztikus meg van jelenítve- legalábbis én nagyon kiéreztem az érzelmeket belőle. Most amúgy is érzékenyebb vagyok,így rátudok nagyon hangolódni.
A film végig nagyon jó,majd az utolsó fél órában jönnek a bonyodalmak,hogy szarba keverik a srácot; kihasználva önzetlenségét,és szerelmét a lány iránt.  Aztán a végén nem bírtam ki ,hogy ne sírjak, mikor a srác végül visszavonult a kastélyába a szörnyű világ elől- no meg a szörnyű pletykás szomszédok elől, és el kellett válnia a lánytól,akit szeretett. Nagyon szívbemarkoló volt számomra. De igazából ajánlani tudom csak.



A másik,amit ezután megnéztem tegnap, az a Halott menyasszony volt ^^ Azt már láttam egyszer így nagyjából,de csak futólag,és nem is figyeltem rá annyira. Ez mondjuk nem film,hanem mese,de ezt is tudom ajánlani,annyira aranyos.  Itt is a reménytelen szerelem játszik szerepet.
A srác az esküvőjére készül,és gyakorolja a szöveget-mert a próbán elbarmolta szegény- és ezzel a lendülettel megkéri egy halott nő kezét. Ebből bonyodalmak lesznek,mert ő szereti azt a nőt akit eredetileg kellett volna elvennie,de a halott lányt se akarja megbántani. Így bonyolult lenne,ezért nem is akarom elmesélni,mindenki nézze meg maga ^^ De én ezen is sírtam persze :D A végén a halott lány lemond az élő srácról,pedig szereti. Na ez nekem sok volt. Hatalmas lemondás ez,és azonosulni tudok vele sajnos, mert tudom mi a lemondás.


A harmadik film,amit ezek után megnéztem,az a Sweeney Todd volt. =) Ezt is sokan mondták,hogy milyen jó,meg meg kell nézni,de azt nem tudtam,hogy musical. o.O Vagyis nem teljesen,de 85%-ban énekelnek benne :P De nem is volt gond,csak nem tudtam betölteni hozzá a feliratot,így egy fél órát csak azzal szórakoztam. :D Nem szoktam ennyit bénázni,de össze-vissza szórakozott velem,végülis a film negyedénél sikerült beállítani rendesen,és máris élvezhetőbb volt. Bár a felirat úgy ahogy volt szart se ért- én jobban lefordítottam amit énekelnek,és ez nem jellemző. De ettől még nagyon tetszett,és ezen is sírtam :D Már totálisan kész voltam,de ez is nagyon tetszett ^^
Kicsit véres volt nekem,de valahogy megértettem. De az abszolut plusz az volt az egészben,hogy sok Harry Potter szereplő játszott benne :D Ennek igazán örültem :D Benne volt Bellatrix, Féregfark, és Piton xD Hát annyira kiakadtam,mikor felismertem őket :D Sőt,még utána is néztem a stáblistán,meg neten,hogy tényleg ők azok e,vagy csak én vagyok ilyen hülye,de nem,tényleg ők játszottak benne,és ez az amitől belopta magát a szívembe,na meg a főszereplő itt is helyes volt :D Imádom ezt az elmebeteg hajat,meg szép arca van Johnynak,pedig mindig is rosszul voltam tőle.


Aztán mire ennek vége lett,már késő volt,de volt még egy film,amit meg szerettem volna nézni,és ez a Charlie és a csokigyár volt. Ezt ugyan már láttam a tvben,de muszáj volt megnéznem ezt is ^^ Szeretem az ilyen filmeket,ahol a legszegényebb emberből lesz valaki =)
Már meg sem kell gondolom említeni,hogy ebben ki szerepel :P






Miután ennek vége volt,már hajnali 1 múlott,és kicsit offon voltam a sok sírástól,meg a sok Johnytól :D Úgyhogy elmentem aludni végre.
De szeretnék majd még így filmezni,mert van Tim Burtonnek még jó filmje :D Már várom,hogy megnézhessem őket =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése